donderdag 21 juni 2012

T&T Design Tuinmeubelen

De tuinmeubelen van T&T Design zijn van topkwaliteit. Zo is er teak uit Birma (beter van kwaliteit dan teak uit Indonesië) en elk onderstel wordt gemaakt uit inox 18/10, beter dan aluminium.

T&T heeft ook tuinmeubelen in de collectie gemaakt van wicker en textileen. Wicker is een pvc dat wordt geweven en meestal gebruikt wordt om tuinmeubels te bekleden en zo de look te verkrijgen van een geweven rotan. Deze hoogwaardige “wicker fiber” is bestand tegen alle weersinvloeden en kunnen perfect buiten blijven staan. Ze worden met de hand gemaakt door de beste vlechters ter wereld.

Het textileen dat bij T&T Design wordt gebruikt wordt gemaakt in Frankrijk en is de betere soort. Textileen is een stof (kunststofgaas) die tegen water kan en voelt zacht aan bij het zitten. Hierdoor is het niet nodig een kussen te gebruiken. Ook met een natte zwembroek mag men hier op gaan zitten.

Sommige stoelen zijn stapelbaar maar niet allemaal. Ook zijn er verschillende tafels beschikbaar, naast teak is er ook trespa, beton en glas. In de nieuwste collectie Van T&T Design zijn er ook lounge salons en salons in stof voor buiten. Hier wordt een schuim gebruikt voor de kussens die snel droogt, nl. “Quickdryfoam” en de bekleding is “Sunbrella”. Ook zijn er stoelen verkrijgbaar in PU met een lederen look, super!

De allernieuwste trend is namelijk de huiskamer door te trekken naar de tuin. Bij T&T Design zijn ze klaar voor de zomer en wachten ze op de zon!


1 opmerking:

  1. naast de invloeden van het weer kunt u ook last krijgen van boktor. hier is de oplossing voor dit vervelende probleem: boktor gassen

    BeantwoordenVerwijderen